SlidesLive WORKSHOP #2 - volné pokračování

Neboj se to nahrát #2! Knihovna jako prostor pro online vzdělávání a komunitu.

Seminář je realizován v rámci projektu "Moderní informační a komunikační technologie v knihovnictví 2014" s podporou programu Ministerstva kultury "Veřejné informační služby knihoven – podprogram Mimoškolní vzdělávání knihovníků".

Popis semináře:
Pokračování předchozího semináře, který se konal 3. 6. 2014 v NTK.

Zorganizovat přednášku v prostorách Vaší knihovny dá mnoho práce. O to větší škoda je, pokud skvělá přednáška uběhne a není zaznamenána. Nikdo si ji už nemůže zopakovat.

V tomto navazujícím workshopu budeme řešit situace, se kterými jste se ve Vašich knihovnách setkali. Pokud jste na minulém workshopu nebyli, nezoufejte, naši lektoři Vám individuálně vysvětlí vše od začátku. Zaměříme se na techniku správného organizování a nahrávání přednášky. Také grafického zpracování a sdílení online. Opět je naším cílem vytvořit atraktivní archiv, který zaujme nejen další návštěvníky Vaší knihovny.

Vhodné pro:
Knihovny, jež pořádají akce pro veřejnost, zejména pak semináře, přednášky, prezentace, autorská čtení a další setkání. Vítáni jsou jak minulí, tak noví účastníci.

S sebou:
Kdo může, ať si přiveze vlastní notebook, na kterém je zvyklý pracovat. Spolu s ním krátkou prezentaci o své knihovně. Pro ostatní budou připravené pracovní notebooky na místě. 

Zpětná vazba


 SlidesLive Workshop #2

Čas a místo

Termín semináře: 11. 11. 2014
Čas: 9:00 - 16:00 hod.
Místo: Vzdělávací centrum NTK
Přednášející: Vojta Ciml a kol.

Kontakt

Linda Machalová, DiS.
‌  skoleni@techlib.cz
‌  232 002 477

Editor: Martin Novák Poslední změna: 14.11. 2014 12:11