Vzdálená registrace

Využijte možnost vzdálené registrace pro vzdálený přístup k elektronickým zdrojům.

Podmínkou pro vzdálenou registraci je občanství v EU a doložení usazenosti v ČR . Vzdáleně registrovaný uživatel je zařazen do zákaznické skupiny H .

Registrace vám bude dokončena po obdržení podepsaných smluv, které vám zašleme po vyplnění formuláře a po uhrazení registračního poplatku.

Vzdálené prodloužení Vaší registrace prosím proveďte ve vašem účtu.

Občanství
V případě, že nejste občanem EU, dostavte se prosím osobně na registrační pult v Národní technické knihovně (v 1. nadzemním podlaží knihovny) v době asistovaného provozu. Pro urychlení registračního procesu můžete využít předregistrační formulář.
Osobní údaje
Trvalý či přechodný pobyt či jiná adresa, na níž se zákazník na území ČR zdržuje
Doklad totožnosti
 

NTK zpracovává osobní údaje zákazníka, na základě smlouvy o poskytování služeb a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Dále jsou údaje zpracovávány zejména z důvodu ochrany knihovního fondu, kterou knihovně ukládá Knihovní zákon č. 259/2001 Sb.

Editor: Jana Orlová Poslední změna: 12.7. 2023 13:07