Udělení souhlasu se zveřejněním autorského díla v Institucionálním digitálním repozitáři NTK

 
Souhlas se zveřejněním autorského díla v Institucionálním digitálním repozitáři NTK
Prosím napište do tohoto pole číslo 42, abychom ověřili, že nejste spambot
 
 

Po vyplnění formuláře Vám přijde potvrzovací e-mail s odkazem, kterým potvrdíte správnost všech vyplněných údajů (pokud e-mail neobdržíte, zkontrolujte schránku spamu). Pokud na odkaz nekliknete, souhlas nenabude platnosti a Vaše dílo v repozitáři zveřejnit nemůžeme.

 

Osobní údaje, které v rámci tohoto souhlasu NTK poskytnete, budou uchovávány za účelem a po dobu uložení Vašeho díla v repozitáři. Knihovna zpracovává osobní údaje v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a v souladu s příslušnými interními pravidly.

 
 

Kontakt

Karolina Podloucká
771 269 628
 repozitar@techlib.cz

 

Vysvětlivky k CC licencím

CC BY 4.0: neomezený okruh osob je oprávněn dílo šířit a upravovat bez omezení, za podmínky uvádět jméno autora a název díla.

CC BY-SA 4.0: neomezený okruh osob je oprávněn dílo šířit a upravovat bez omezení, za podmínky uvádět jméno autora a název díla a zachování stejné licence.

CC BY-NC 4.0: neomezený okruh osob je oprávněn dílo šířit a upravovat bez omezení, za podmínky uvádět jméno autora a název díla.

CC BY-NC-SA 4.0: neomezený okruh osob je oprávněn dílo nekomerčně šířit a upravovat, za podmínky uvádět jméno autora a název díla.

CC BY-ND 4.0: neomezený okruh osob je oprávněn dílo šířit, za podmínky uvádět jméno autora a název díla.

CC BY-NC-ND 4.0: neomezený okruh osob je oprávněn dílo nekomerčně šířit, za podmínky uvádět jméno autora a název díla.

Editor: Karolina Podloucká Poslední změna: 1.2. 2024 13:02